hagyatéki
értékbecslő

Korábban nagyon divatos volt az ezüst tárgyak használata. A tehetősebbek nagyon sok ilyen tárgyat használtak naponta is mindennapi használati tárgyként is. Akár cukor kiöntők, tálcák, étkészletek, evőeszközök, kancsók vagy éppen sószórók is az asztalra kerültek az étkezések során. De gyakori volt az ezüst ékszerek, karórák, medálok használata is. Korábban gyakran találkoztunk ezüst pénzekkel is, de divatosak voltak a cigaretta dobozok is.

Sokunk birtokában lehet ilyen tárgy, mely például öröklés útján került hozzánk. Ezek értéke nagyon sok mindentől függ.

Az ilyen régi tárgyak árát meghatározza a tárgy állapota, súlya, megmunkálása. De befolyásolja az ezüst finomsága is. A használat célja és a kor és stílusjegyek is meghatározók az ilyen tárgyaknál. Ha pl. étkészletről, teás készletről van szó akkor az is fontos, hogy hiánytalan-e az.

Mindezek mellett az ezüst világpiaci ára is befolyásoló tényező.

Az ezüst pénzek értékének megállapítása is rengeteg tényezőn múlhat.

Az ilyen tárgyak értékének meghatározása széleskörű ismereteket és több éves tapasztalatot igényel. Lehet, hogy egy kisebb medál sokkal értékesebb, mint egy 12 személyes étkészlet, vagy egy gyertyatartó. Ezt minden egyes tárgynál egyedileg kell meghatározni.

Az ilyen tárgyak, ékszerek értékesítése előtt célszerű szakértő segítségét kérni. Nálunk ingyenesen kérheti ezeknek a tárgyaknak a megvizsgálását. Korrekt véleményt adunk, meghatározzuk az Ön tulajdonában lévő tárgyak értékét és ha értékesíteni szeretné azokat akár készpénzben fel is vásároljuk azt.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését keressen a +36706000873 telefonszámon és rövid időn belül megtudhatja milyen értékben adhatja el ezüst tárgyait.