hagyatéki
értékbecslő

Ha egy lakást öröklünk meg, vagy éppen régi lakást vásárolunk meg berendezési tárgyakkal együtt akkor nagyon sok bútorhoz is hozzájuthatunk. Ezek nagy része felesleges kacatnak tűnhet. A legtöbbjük nagyon sok helyet foglal el és igazán az ember nem tud vele mit kezdeni. Tárulásuk, szállításuk nehézkes és időigényes is lehet.

A régi antik bútorok iránt nagy a kereslet. Sok műgyűjtő van, akik ilyen tárgyakat előszeretettel vásárolnak meg. Egy régi ülőgarnitúra, tabernákulum, vagy vitrin nagyon sok lakás dísze lehet. Ezekkel a tárgyakkal könnyen lehet korabeli, akár vidéki hangulatot is teremteni lakásunkban.

A nagyobb darabok raktározása is sokaknak megoldhatatlan feladatot jelenthet, inkább megszabadulnak tőle. Így kerül nagyon sok másoknak értékes tárgy a lomtalanítás áldozatává.

Nem kell megijedni, ha egy komód, szekrény esetleg leverődött, kisebb sérülések vannak rajta. Ezeket szakértők akár újszerűvé is tudják varázsolni. Manapság már nagyon korszerű technológiákkal tudják restaurálni ezeket a tárgyakat. Persze ezek költsége is jelentős lehet, mely befolyásolhatja a bútor jelenlegi értékét. De mindemelett még így is megéri vállalni azt, hogy felméretjük az antiknak vélt bútoraink értékét. Ebben segítséget nyújtanak Önnek kollégáink, hívjon a +36706000873 telefonszámon bizalommal.

Egy-egy értékesebb darab nagyon jelentős árat képviselhet. Amit Ön felesleges, csak a  helyet foglaló ócskaságnak tekint lehet, hogy másoknak igazi kincset ér és szívesen rendezné be vele lakását. Akik nem foglalkoznak régiségekkel sokszor nem tudják felmérni milyen igazi kincs van a birtokukban. Ha pedig értékesítés mellett döntünk megfelelő ismeretségi kör nélkül nehezen található megfelelő vevő. A különböző hirdetési fórumokon (pl.Jófogás) nem feltétlenül találunk megbízható és hozzáértő vevőt. Ha szeretnénk gyorsan és megfelelő vételárért túladni ezeken a bútorokon akkor keresse bátran kollégáinkat a +36706000873 telefonszámon. Nem csak megállapítjuk a régi bútorok árát, de akár készpénzzel is felvásároljuk azokat. Akár teljes lakások berendezési tárgyait is megvásároljuk Öntől és rövid időn belül gondoskodunk azok elszállításáról.