hagyatéki
értékbecslő

Az óra az egyedüli eszköz, mely az időt pontosan és megbízhatóan tudja mérni. Ezért már az elődeink is nagy figyelmet fordítottak az órák készítésére. Különböző fajtájú és díszítésű órák készültek a múltban. Néhány egészen mesterien elkészített, a kor stílus jegyeit magába foglaló darab is megmaradt még az utókor számára.

Komoly iparrá nőtte ki magát az óragyártás már a 17-18. században is. Különböző állóórák, karórák, zsebórák, asztali órák, vagy utazó órák is igazi értéket képviseltek. Sok óra került nemesfémmel, jellemzően arannyal díszítve vagy bevonva.

Egy régi óra magában is egy igazi csoda, főleg ha még működőképes is. Egyfajta misztikum, rejtély ölelheti át. Megjelenik benne valami a régmúltból, a régi időket hozza elénk. A nagyon régi óráknál nagyon nehéz megállapítani a valós készítési idejét, így az értékét is. Így nem lehetünk biztosak abban, hogy valóban mennyit is ér a nálunk lévő szerkezet. Ha felveszi a kapcsolatot velünk kollégáink megállapítják mikor készíthették az órákat és az értékét is. Az antik órákat többen is gyűjtik, de ezek felkutatása egy magánszemély részére nem egyszerű. Ha Ön szeretné pénzzé tenni a tulajdonában lévő órát akkor forduljon hozzánk bizalommal, mi korrekt áron megvásároljuk azt. Antik óra felvásárlás Budapesten, de az ország többi részén is lehetséges.

Egy óra értékének megállapításánál sok tényezőt kell figyelembe venni. Függ a készítés időpontjától, a márkájától, anyagától, állapotától, és még ezer apró egyéb tényezőt kell figyelembe venni. Ne hagyja, hogy az igazi értékek elkallódjanak. Ha csak szeretné tudni mennyit ér a tulajdonában lévő óra akkor is segítenek kollégáink, szakértőink megvizsgálják az órát. Ha pedig szeretné eladni akkor sem kell bajlódni, hogy felkutassa a gyűjtőket. Mi konkrét ajánlatot adunk Önnek és gyorsan pénzhez juthat ha értékesíti részünkre. Az ütött-kopottnak tűnő, akár nem is működő óra is lehet másnak igazi érték. Ne dobja ki őket, hiszen a múlt egy darabját selejtezné le ezzel. Keresse kollégáinkat a +36706000873 telefonszámon és mi mindenben a segítségére leszünk.