hagyatéki
értékbecslő

Egy öröklés után számba kell venni mit is találunk a hozzátartozónk lakásán. Nem csak a távoli hozzátartozók, kevésbé ismert rokonoktól származó örökség tartogathat meglepetést, sokszor a nagyszülők, vagy a szülők féltett kincsei is előkerülhetnek ilyenkor.

Nem mindenki tudja felbecsülni milyen érték van a birtokában. Sokszor a szülők is a nagyszülőktől örökölt tárgyakat érzelmi okokból tartják meg. Ezek vagy a lakásba kerülnek, vagy idővel pincébe, padláson kötnek ki. Pedig lehet, hogy igazi értékes tárgyakról van szó.

Nem csak egy híres festő által készített festmény, vagy egy neves porcelán manufaktúrában készült étkészlet lehet nagyon értékes. Ezek értéke nyilvánvalóan kiemelkedő, de egy gyűjtő számára a múlt század elejéről, vagy régebbről származó használati tárgyak, akár nagyszüleink játéka is jelenthet igazi érdekességet. Az is előfordulhat, hogy a nagyszülő által használt evőeszközök, világháborúból származó kitüntetések, relikviák kerülnek elő a padlás rejtett zugaiból. De találtak már igazi ritkaságnak számító fémpénzeket, ezüst edényeket is, melyek első ránézésre olcsó kacatnak tűntek. Egy igazi antik tárgy értékét nagy szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakember tudja igazán jól megbecsülni. Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, ha bizonytalan az örökölt tárgyak értékében. Munkatársaink segítenek Önnek felmérni a hagyaték tényleges értékét.

Nagyon sok olyan tárgy kerül az örökösök kezébe, melyeket kidobnak, mert nem tudják felmérni milyen értéket képvisel az igazából. Egy ilyen régiség nemcsak pénzt jelenthet Önnek, hanem megmenthet az utókornak egy komoly értéket. Egy porosodó könyv, egy antik óra, kopott porcelán másnak igazi érték lehet.

Hívja kollégáinkat, ha bizonytalan ebben a kérdéskörben. Nem csak egy-egy darab értékelését kérheti, komplett hagyatéki vagyont is átnézünk. Ha érdekes tárgyakat találunk azonnal ajánlatot is teszünk azok felvásárlására Önnek. Segítünk elkülöníteni az értéktelen vagyontárgyakat az igazi értékektől. Nem kell ezután bajlódnia, hogy vevőt keressen, meghirdesse ezeket. Ha önállóan kívánja eladni ezeket a tárgyakat akár hónapokig is eltarthat mire ráakad egy gyűjtő. Ez sokszor fárasztó és idegőrlő feladat. Mi levesszük a válláról a terhet. Magas áron felvásárolunk antik tárgyakat, de komplett hagyatéki vagyont is. Hívja kollégánkat a +36706000873 telefonszámon és hamarosan megoldást találunk a problémájára.