hagyatéki
értékbecslő

A hagyaték átvétele után sokszor állnak tanácstalanul az örökösök, amikor az elhunyt házában elkezdik összepakolni az örökölt ingóságokat. A szekrény mélyén megbújó értéktárgyakról nehéz megállapítani, hogy az egy értékes darab, vagy egyszerű kacat.

Maga a hozzátartozó élhetett szerényebb körülmények között, de szerezhetett életében nagyobb értéket, úgy hogy akár ő sem tudhatta milyen kincs van a tulajdonában. Az igazi értékek sokszor szállnak rokonoktól rokonig, nagyszülőtől unokáig. Előfordulhat, hogy a most elhunyt hozzátartozó is örökölt korábban olyan értéket, melyről nem is tudott, vagy nem volt tisztában az ingóság értékével.

Sokszor egy kacatnak tűnő zsebóra, egy kopottnak látszó festmény, vagy egy értéktelennek vélt váza megváltoztathatja az ember életét. Találkoztunk már olyan esettel, amikor több milliós porcelánt akart kidobni az örökös, mert ő olcsó korsónak gondolta azt. Ha bizonytalan, nem tudja felmérni mi akadt a keze közé keresse bizalommal kollégáinkat, akik segítenek Önnek abban, hogy megtudja az ingóság igazi értékét.

Előkerülhetnek a padlás rejtett zugaiból, vagy egy doboz aljából is igazi kincsek. Sokan ragaszkodnak hozzá, hogy megőrizzék az elhunyt ingóságait, érzelmileg kötődnek ezekhez. De van, aki szívesen megválik ezektől az antik tárgyaktól. Van aki csak a lakás zsúfoltságát szeretné megszüntetni, vagy a lakás eladása előtt megszabadulni a benne lévő tárgyaktól. Nem kell azonnal hulladékként kezelni ezeket a tárgyakat és bedobálni konténerbe.

Mi segítünk Önnek megtudni melyek az igazi értékek és melyek amik tényleg lomnak és szemétnek minősülnek. Vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot a +36706000873 telefonszámon, több éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. Ha nincs ideje az örökséggel bajlódni, vagy csak gyorsan pénzre van szüksége akkor is fordulhat hozzánk. Áttekintjük az örökölt ingóságokat és korrekt áron felvásároljuk elszállítjuk Öntől.  Nekünk értéket jelenthet az, ami Önnek csak útban van, és kacatnak tekint.