hagyatéki
értékbecslő

Nagyon sokan ragaszkodnak a régi tárgyaikhoz, sokszor régi játékok maradnak meg magánszemélyeknél. Sokan érzelmileg kötődnek a gyerekkori játszótársaikhoz. Amikor az idősebb hozzátartozónk eltávozik közülünk egy fiatalabb örökös csodálkozva nézheti a régi idők játékait, melyek számára értéktelen holminak tűnhetnek.

Napjainkban is vannak különböző „sztár” játékok, és a régi időkben is meg voltak ezek az igazi menő tárgyak. Az idősebbek emlékezhetnek még Misa mackóra, tv macira, moncsicsire, a Postás hollóra vagy éppen Donald kacsára. Ezek régi idők szép emlékei, melyet nagyon sokan előszeretettel gyűjtenek.

Különböző matchboxot, villanyvasutak, csipegető csirkék, kutyás perselyek, lendkerekes autók, felhúzhatós egerek, csattogó szárnyú falepke mind-mind olyan játék mely a régi kor ikonikus emlékének számítanak. De nagyon sok régi kártyajáték – például Fekete Péter -, vagy társasjáték – például Gazdálkodj okosan – is sokakban hozza elő a régi idők emlékeit.

A mai fiatalabbak már nem emlékeznek a diavetítőre, a négyszínű tollra, a gombfocira vagy éppen a Bábel toronyra. És az idősebbek nosztalgikus emlékeiben nagyon sok hasonló játék él még, mint például a búgócsiga, ugráló béka.

Egy-egy ilyen haszontalannak tűnő, esetleg ütött-kopott régi játék könnyen lehet, hogy a lomtalanítás áldozata lesz. Ha ilyen játékokat talál semmiképpen ne dobja ki őket!

Az előző korszakokból származó tárgyakat és játékokat nagyon sokan gyűjtik és egyes darabok igazán értékesek is lehetnek. Mielőtt bármit is kidobna gondolja végig, szeretné még jobban megtölteni az egyébként is telített szeméttárolókat? Esetleg szeretne valakinek örömet okozni egy ilyen tárggyal úgy hogy még ezért pénzt is kapna.

Kérjük keresse fel +36706000873  telefonszámon kollégánkat. Mi tanácsot is adhatunk Önnek, hogy mit javasolunk ezekkel a játékokkal kapcsolatban és akár korrekt piaci áron fel is vásároljuk azokat. Mit veszíthet? Egy telefon és mindenki jól járhat.